Nu ook twee keer per maand op zaterdag geopend.

Lassus Tandartsen Oisterwijk: geopend voor nieuwe cliënten.

Aanmelden nieuwe cliënt

Aangepaste openingstijden feestdagen

Lassus Tandartsen Oisterwijk

Committed to Health Inspired By Beauty

Nieuwe cliënten

Lassus Tandartsen Oisterwijk staat open voor nieuwe cliënten. Wij helpen u om uw gebit een leven lang te behouden. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op waarin we een combinatie maken van hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte aanpak. Uiteraard hoort hier een overzichtelijk kostenoverzicht bij.

Spoedtandarts

Heeft u een spoedgeval en heeft u een spoed tandarts in Oisterwijk nodig? In dat geval kunt u altijd bij ons terecht binnen onze ruime openingstijden doordeweeks en in het weekend. Belt u naar 013 521 0660 voor het inplannen van een afspraak.

Gekwalificeerd

Alle teamleden van Lassus Tandartsen Oisterwijk houden hun professionele kennis voortdurend op de hoogte met trainingen en opfriscursussen binnen hun expertise.

Professionals

Omdat wij een breed scala aan specialisten in dienst hebben, kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden op elk gebied van de tandheelkunde. U kunt bij onze tandarts in Oisterwijk terecht voor facings, beugels, implantologie, endodontologie, gnathologie, kroon & brugwerk en meer.

Smiles

Before / After

Testimonials

Wat onze cliënten zeggen

  • De heer P. Thoolen heeft in July 2018 bij mij een kies verwijderd uit mijn onderkaak die gebarsten was en niet meer te repareren viel. In Oktober 2018 heeft de heer Thoolen een implantaat geplaatst. B... Lees meer
  • prachtige praktijk met zeer kundig en vriendelijke behandelaars de plek voor mondzorg.
  • Fijne tandarts zeer vriendelijk ook asiste

Professionals

Onze behandelaren

Cliënten voorlichting

Bekijk de uitleg video’s

FAQ

Heeft u een vraag?

Wij reserveren voor al onze patiënten 40 minuten. In die tijd wordt uw gehele gebit professioneel gereinigd en krijgt u uitleg over hoe u zelf uw gebit het beste kunt onderhouden. Wij geloven heel sterk in preventie: voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast wordt uw gebit ook nog gecontroleerd. U hoeft dus maar één keer te komen

Onze preventieassistentes rouleren. Dat doen we bewust want zo kijkt er steeds iemand met “verse” ogen naar uw gebit. Wanneer u dat liever niet heeft dan kunt u bij het maken van de afspraak om uw “favoriete” preventieassistente vragen

Met het blote oog zie je veel maar niet alles. Verborgen gaatjes, ontstekingen in de kaak, botafbraak, etc. kun je alleen op een foto ontdekken. Op deze manier kan er in een eerder stadium iets aan worden gedaan voordat het te laat is.

Partners

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ontvang nieuws over tandheelkundige behandelingen