Spoedtandarts

Home / Spoedtandarts

 

Spoed tandarts

Bij een spoedgeval of acute pijn neemt u contact op met onze spoed tandarts. Onze tandartspraktijk heeft ruime openingstijden, zodat onze specialisten u zeer snel kunnen helpen. Om behandeld te worden door onze spoed tandarts moet u eerst telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

  • Professionele tandheelkundige zorg bij een spoedgeval
  • Geen hogere kosten als bij normale tandartsbehandelingen
  • Ook ruimte voor mensen die geen cliënt zijn bij Lassus
  • Ruime openingstijden: ook in het weekend geopend

Maak een afspraak013 5210 660

“Na een ongeluk met de fiets bleken er een aantal tanden los te zitten. Ik was in paniek en zag het met mijn gebit even niet meer goedkomen. Gelukkig kon ik direct terecht bij Lassus Tandartsen. Ze stelden me direct gerust en hebben me uitstekend geholpen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!”

Wanneer belt u de spoed tandarts?

We krijgen vaak vragen wanneer u terecht kunt bij de spoed tandarts. Twijfelt u of iets een spoedgeval is? Neem dan altijd telefonisch contact met ons op door te bellen naar 013 521 0660. Hieronder ziet u een overzicht van de klachten die in aanmerking komen voor een spoedbehandeling:

  • Uitgeslagen of loszittende tanden door een klap of ongeval
  • Dikke wang met ernstige, onhoudbare kiespijn
  • Nabloedingen bij het trekken van tanden en kiezen

Met klachten als uitgevallen vullingen of kronen, losse kronen of bruggen en afgebroken tanden en kiezen kunt u ook snel terecht bij Lassus Tandartsen.

Moet ik cliënt zijn bij Lassus Tandartsen voor spoedhulp?

Is er sprake van acute pijn of een spoedgeval? In deze gevallen is het niet noodzakelijk om al aangesloten te zijn bij Lassus Tandartsen. Als u nog geen cliënt bent in onze tandartspraktijk, dan moet u het onderstaande meenemen naar de spoed tandarts:

  • Een zorgpas
  • Een geldig legitimatiebewijs

Maak een afspraak013 5210 660

Kosten en vergoeding spoed tandarts

De kosten voor een spoedbehandeling zijn bij Lassus Tandartsen gelijk aan de kosten voor een normale tandartsbehandeling. Uw zorgverzekeraar vergoedt spoedhulp ook op dezelfde manier als een normale behandeling door de tandarts.

Als u geen cliënt bent bij Lassus Tandartsen, dan moet u na de spoedbehandeling wel direct betalen in de praktijk.

Bekijk alle tarieven

Veelgestelde vragen over de spoed tandarts

Wanneer kan ik naar de spoed tandarts?

U kunt bij acute pijn en spoedgevallen terecht bij onze spoed tandarts. Onder spoedgevallen verstaan we een dikke wang met onhoudbare en ernstige kiespijn, nabloedingen bij het trekken van kiezen en tanden en loszittende of uitgeslagen tanden door een ongeval of klap.

Wat kost de spoed tandarts?

De kosten voor een spoedbehandeling zijn bij Lassus Tandartsen gelijk aan de kosten voor een normale tandartsbehandeling. Ook zorgverzekeraars vergoeden spoedhulp hetzelfde als normale tandartsbehandelingen.

Kunnen kinderen ook naar de spoed tandarts?

U kunt ook met uw kind terecht bij de spoed tandarts. Het is bij kinderen net zo belangrijk om bij spoedgevallen zo snel mogelijk te worden geholpen. Heeft u zelf een spoedgeval, maar geen oppas voor uw kind? U kunt uw kind gewoon meenemen naar onze tandartspraktijk.

Moet ik ingeschreven staan om langs te komen voor een spoedgeval?

Om geholpen te worden bij een spoedgeval hoeft u nog niet ingeschreven te staan bij onze tandartspraktijk. Wel is het belangrijk om een geldig legitimatiebewijs en een zorgpas mee te nemen naar de spoed tandarts. Ook moet u er rekening mee houden dat u als niet cliënt direct dient te betalen na de spoedbehandeling.

Contact opnemen met de spoed tandarts

Is er sprake van acute pijn of een spoedgeval? Neem dan direct contact op met onze tandartspraktijk door te bellen naar 013 521 0660 of het onderstaande contactformulier in te vullen.

Maak een afspraak