Jasper Thoolen

Tandarts

 

Jasper Thoolen is opgegroeid in Oisterwijk. Na het behalen van zijn VWO diploma is hij via decentrale selectie ingeloot voor de studie tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens zijn studie was Jasper actief in het verenigingsleven en heeft hij in tal van commissies en besturen gezeten binnen en buiten de opleiding. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studententijd diverse bedrijven opgericht wat hem twee maal een nominatie voor studentondernemer van het jaar opleverde.

Na zijn studie is Jasper aan het werk gegaan in diverse praktijken waaronder Oisterwijkkliniek Tandheelkunde, Schellekens van den Boomen Tandartsen en Meutermans Tandheelkunde. Tijdens zijn werkzaamheden in deze praktijken werd zijn interesse in de restauratieve en reconstructieve tandheelkunde gewekt. Inmiddels heeft hij een grote diversiteit aan cursussen op dit gebied gevolgd.

Als echte Brabander is Jasper sinds enige jaren neergestreken in ’s-Hertogenbosch waar hij samen met zijn vriendin Astrid geniet van zijn zoon Max. Naast zijn werk als tandarts is hij als gitarist actief in verschillende bands waar hij geregeld mee optreed.

Jasper is lid van het KNMT, DAED, NWVT en de NVVRT. Daarnaast is hij actief als spreker op nationale congressen en is hij actief betrokken bij de ontwikkeling van de digitale projecten binnen de tandheelkunde.

Jasper Thoolen werkt van maandag tot en met donderdag in onze praktijk.