De praktijk

Home / De praktijk

Lassus Tandartsen Oisterwijk is een moderne tandartspraktijk voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne en diverse specialisaties, waaronder implantologie, endodontologie en reconstructieve tandheelkunde. Binnen onze visie staat de cliënt altijd centraal. Voor uw eerste afspraak plannen we dan ook minimaal 40 minuten in, zodat we zeker weten dat we de tijd hebben om u te leren kennen, uw wensen te inventariseren, mondonderzoek en een goed behandelplan op te stellen. Bij dit plan krijgt u uiteraard ook een kostenopgave. Mochten er financiële belemmeringen zijn dan kunnen we de behandeling bijna altijd in fasen uitvoeren. We bekijken samen met u hoe de behandelingen in uw (jaarlijkse) budget passen.

Lassus Tandartsen Oisterwijk staat open voor nieuwe cliënten: u bent van harte welkom. Wilt u zich online aanmelden als nieuwe cliënt bij onze tandarts in Oisterwijk? Vul dan het inschrijfformulier in via de onderstaande button. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden nieuwe cliënt

Adresgegevens praktijk

Lassus Tandartsen Oisterwijk
Moergestelseweg 32-L
5062 JW Oisterwijk

Telefoon: 013 – 521 06 60
E-mail: info@lassustandartsenoisterwijk.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 21:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag* 08:00 – 15:30 uur

*Twee zaterdagen per maand

Onze behandelingen

U kunt bij Lassus Tandartsen Oisterwijk terecht voor alle tandheelkundige behandelingen en specialisaties. Wij werken voor diverse behandelingen samen met Oisterwijkkliniek Tandheelkunde. Lees meer over deze samenwerking op de website van Oisterwijkkliniek Tandheelkunde. De onderstaande behandelingen kunt u bij ons uit laten voeren:

Het team van Lassus Tandartsen Oisterwijk

Binnen onze tandartspraktijk werken we met een geweldig team van tandartsen, specialisten, mondhygiënisten en (preventie)assistenten. Het team wordt ondersteund door onze praktijkmanager Angelique van der Sterre, diverse receptionisten en een financieel team.

De tandartspraktijk

U bent van harte welkom bij onze tandartspraktijk aan de Moergestelseweg 32L in Oosterwijk. Bekijk hieronder hoe onze praktijk eruitziet.

Contact met Lassus Tandartsen Oisterwijk

We hanteren ruime openingstijden voor onze cliënten. Zo zijn we op maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 uur te bereiken. Daarnaast zijn we ook geopend op dinsdagavond tot 21:30 uur en één keer per maand op zaterdag van 09:00 – 16:00 uur. Bekijk onze contactpagina om te zien om welke zaterdagen het gaat.

Tel: 020 471 3137
Mail: info@lassustandartsen.nl

U kunt ook het online contactformulier invullen.